problem med Photopearls

Hejsan!
Idag sitter Jag (Nadja) och Michelle hemma hos min pappa, var menat att vi skulle ha börjat pärla lite idag. men vi får inte programmet som gör om bilderna att funka.. Så just nu vet vi inte riktigt hur vi ska göra. Men vi ska gå till Panduro i morgon och fråga dem ifall de vet hur man ska göra, då vi köpte start-kittet där. Hoppas bara att de vet (: hehe


/ Nadja

three goes two

Hejsan!
för ett litet tag sedan hade vi i Pimp Your Photographs ett kris möte med Jan (en utav våra lärare). Och nu är det så att vi har valt att Linnéa ska hoppa ur gruppen. På grund utav att det fanns massa konflikter mellan oss som inte riktigt gick att lösa. Mer än så behöver vi inte gå in i det.
Så nu har vi, Nadja och Michelle, börjat jobbat och ändrat lite i affärsplanen och lite andra saker.
Och under början utav nästa vecka lämnar Linnéa över produktionen till oss, så efter det så kan vi börja ta emot beställningar ifall ni skulle vilja ha (: Ni kan skicka in eran beställning på företagets hotmail: [email protected]

En till föränding som har skett idag är att vi (Nadja&Michelle) har valt att bara fokusera på photopearls, och inte ha kvar scrapbooking, då vi tycker det är personligt och att vi inte riktigt skulle kunna göra exakt som ni (kunderna) önskar, eftersom att vi inte vet direkt hur ni vill ha det!
Så ni är det bara photopearls som gäller, och vi är peppade på att få börja våran produktion NU! =D

Nu ska vi byta dator och börja jobba med våran Logotype! Önska oss lycka till ;)

problem i gruppen..

Hejsan!
Idag har vi UF. Då ska vi prata med Jan (våra lärare) för vi har vissa problem i gruppen som vi måste lösa på något vis. Därför företaget inte har kommit någon vart, och inte heller bloggen! Men vi hoppas på att lösa de snart.
Berättar mer senare i eftermiddag efter mötet om hur allt slutar (:

/Nadja

Välkommen! (:

Välkommen till Pimp-Your-Photographs!

Vi är 3 2 tjejer som har ett nystartat UF-Företag. Där vi pimpar upp ditt fotografi, med hjälp utav pärlor.

RSS 2.0